Rekommendationer

När jag började kolla på boxer så rekommenderade en person Shoestring’s och Marianne. Hälsa på Marianne och hon pratade så gott om sina snören. Allt kändes kanon. Vi bestämde att en valp av henne ska vi ha. Vi har nu två och båda har otroligt härliga personligheter. Och oavsett vad det handlar om så kan jag alltid vända mig till Marianne. Gemenskap och hon bryr sig om varje valp. Inte bara under 8 veckor utan hela hundens liv. Hon ska bara veta att dom har det bra. Kan varmt rekommendera Marianne alla dagar 
/Johanna

Att jag hittade till Shoestring’s kennel var bara ren tur. Sökte efter en tigrerad hane och det var just 1 hane hon hade kvar, han var 3 månader och hon hade inte hittat rätt hem ännu. 
Vi vart bjudna att komma hem till Marianne och träffa det lilla sn
öret och allt klaffade, från vår sida, Mariannes sida samt från Pysens. 
Det starkaste jag minns från den kvällen var Mariannes ord, ”ring mig vilken tid på dygnet som helst, ge mig bara 5 minuter att vakna till” och precis så har det varit. Hon finns alltid där för att svara på ens frågor, tipsa och hjälpa. 
Det brukar anordnas 1-2 kennelträffar per år så att alla får känna en gemenskap. 
Skulle verkligen rekommendera alla jag känner till att köpa sig ett snöre om de ska ha en boxer för jag kunde inte varit mer nöjd. 
Visa resultat på rötgen samt MH-test. Vart man än åker så blir alla förälskade i pysen för att han är så fin, både till utseende samt personlighet. 
En seriös och bra uppfödning där det viktigaste är hundens mående.

/Louise & Pysen.